Världens första leverantör av mensskydd till kontor

“Mensskydd på toaletten borde vara lika självklart som toalettpapper.” Med denna vision startades Yodabee - världens första företag som kämpar för kvinnors rätt och möjlighet till kostnadsfria mensskydd på arbetsplatsen. Idag, den 28 maj, på Internationella mensdagen, vill vi ta tillfället i akt att reflektera över vår resa och den påverkan vi har haft. Låt oss ta det från början:

Yodabee – En vision för en bättre arbetsplats

Yodabee grundades med målet att skapa mer inkluderande arbetsplatser. År 2014 blev Yodabee världens första företag att leverera mensskydd direkt till kontor. Genom denna tjänst har Yodabee revolutionerat synen på mensskydd på jobbet och kvinnors behov på arbetsplatsen.


En tjänst som minskar stress och ökar produktivitet

Mensskydd är en nödvändighet, inte en lyx. Vi på Yodabee löser detta tillsammans med framåtlutade företag som månar om sina anställda. Genom vår tjänst trivselboxar fixar vi regelbundna leveranser av mensskydd och ser till att allt finns till hands när det behövs. Trivselboxarna minskar stress och ökar trivseln genom att anställda slipper oroa sig för att ta med egna produkter eller leta efter dem under arbetsdagen.

"Vi vill att varje kvinna ska känna sig trygg och bekväm på sin arbetsplats. Genom att erbjuda mensskydd direkt på kontorstoaletterna tar vi ett stort steg mot en mer jämställd och inkluderande arbetsmiljö."

- Hanna Löfqvist, grundare och vd Yodabee


En förebild inom hållbarhet och socialt ansvar

Förutom att leverera mensskydd till kontor, har Yodabee också ett starkt fokus på hållbarhet och socialt ansvar. Företaget erbjuder ett brett utbud av miljövänliga och biologiskt nedbrytbara produkter, vilket minskar det ekologiska fotavtrycket. Dessutom samarbetar Yodabee med olika välgörenhetsorganisationer för att stödja menstruationshälsa i utsatta områden.

"Vårt engagemang för hållbarhet är lika starkt som vårt engagemang för kvinnors hälsa. Vi strävar efter att göra en positiv inverkan på miljön och samhället," säger Hanna Löfqvist.


Framtiden för Yodabee och arbetsplatsernas utveckling

Yodabee fortsätter att växa och utvecklas, med planer på att utöka våra tjänster och nå ännu fler arbetsplatser. Vi är glada över att vårt arbete inspirerar andra företag att följa efter och visar att små förändringar kan ha stor inverkan på arbetsmiljö och hälsa.

Låt oss fortsätta att arbeta tillsammans för en värld där mens inte är ett hinder, utan en självklar del av varje kvinnas rätt till en trygg och stödjande arbetsplats!