Care packages till personal

 

Home office magic by Yodabee
Pandemin ritade om kartan för arbetslivet. Idag har många företag stora delar av teamet på distans. Vi hjälper er sätta ihop ett paket med överraskningar och omtanke till de som ni vill göra det där lilla extra för. Vi levererar hela vägen hem till mottagarna, världen över. Hör av dig till oss om du är nyfiken på att veta mer!

Intresserad av att veta mer om våra care packages?

Hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett kick :) Eller, fyll i vårt presentformulär så återkommer vi till dig bums!

Vill du veta mer om vilka skatteregler som gäller för presenter till personal? Läs vår guide nedan och bli kontorets Office Hero / Skatteguru ;)

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar hela vägen hem, världen över.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå. Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt!