The Story

Mensskydd på jobbet
- en självklarhet

Hanna Löfqvist, Rebecca Åkerlund och Johanna Lundberg lärde känna varandra 2014 och fann varandra i den gemensamma passionen att driva förändring och att driva bolag.


De startade Yodabee med visionen att förändra en struktur i samhället: att göra mensskydd lika självklart som toalettpapper på arbetsplatser.

Johanna Lundberg och Hanna Löfqvist, grundare och 100 % ägare av Yodabee.

 

Tillsammans med kunderna

Tillsammans med de mest framåtlutade bolagen i Sverige tog de fram den så kallade trivselboxen, Yodabees första tjänst. En smidig prenumerationslösning av hygienartiklar levererade direkt till kontorets toalett. Alla produkter som idag ingår i Yodabees trivselbox finns där efter önskemål från kund. Idag levererar Yodabee även exklusiv och vegansk handtvål, duschkit, doftpinnar, doftljus, badrumsspray mm direkt till kontor.

 

Nätverk för Office Heroes

Hösten 2019 grundade Yodabee nätverket Office Hero Club i syfte att skapa möjlighet till erfarenhetsutbyte och kompetensöverföring Office Managers emellan.

 

Omtanke hela vägen hem

Våren 2020 startade Yodabee ytterligare en tjänst: skräddarsydda presenter till exempelvis digitala evenemang, högtider eller andra celebrations! Allt skräddarsys efter kundernas önskemål och skickas hem till medarbetarna, världen över.

 

Idag

Idag finns Yodabees trivselboxar hos över 100 bolag i Stockholm, Malmö och Göteborg. Utöver kontorstjänster levererar Yodabee skräddarsydda paket direkt hem till medarbetare världen över.

 

100% founded & owned by women

Yodabee har vuxit organiskt. Grundarna har hittills inte tagit in kapital. De har slitit hårt och jobbat mycket. Och skrattat. Utan skratt - inget Yodabee. :) Yodabee består i dagsläget av ett team på 17 personer.

 

Miljö och hållbarhet

Vi månar självklart om miljön och samarbetar med varumärken som också gör det. När vi skickar paket, exempelvis som Care Packages eller sommarpresenter, använder vi alltid klimatkompenserade frakter. Angående trivselboxarna har vi en mängd rutiner internt för hur vi arbetar för att minska vårt miljöavtryck.

 
 

Nyfiken på hur vi kan hjälpa till hos just er? :)

Kontakta oss på hello@yodabee.com så hjälper vi er att hitta det perfekta upplägget för worklife magic på ert kontor