Office Hero

Club

Nätverket för dig som jobbar med kontorsmagi
(dvs trivsel på jobbet) <3

 

Genom åren har vi kommit att lära känna en massa underbara personer hos våra kunder. De har varit olika länge i branschen, har olika bakgrunder och deras roller kan skilja sig något åt. Men drivkraften, att skapa attraktiva & välfungerande arbetsplatser som människor trivs på, har de gemensamt. En till gemensam grej är att alla är väldigt sköna människor att hänga med!


I oktober 2019 startade vi vår Office Hero Club eftersom vi vill skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte, möjlighet till inspiration och vänskap genom att koppla ihop härliga människor inom Facility och Office Management.

Office Hero Club arrangeras av oss ca 1-2 gånger i kvartalet och alla yrkesverksamma inom branschen är varmt välkomna. Ibland ses vi på varandras kontor för studiebesök & inspiration och andra gånger ses vi helt enkelt på en restaurang för afterwork och härligt häng.


Anmäl dig nedan till klubben för att få info om kommande träffar. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.

 

Hello Office Hero!

Anmälan nedan medför inga kostnader och är inte på något sätt bindande. Det innebär bara att du kommer bli informerad om våra framtida Office Hero Club-träffar <3

Intresseanmälan till
Office Hero Club:

Joina vår Linkedin-grupp!

Kom i kontakt med andra Office heros och bli en del av vårt härliga gäng. Gå med i vår Linkedin-grupp för att enkelt nätverka och bli kompis online med kollegor inom samma bransch.

Om oss

Vi på Yodabee älskar jämställdhet & trivsel! Vi startade 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället – att göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Se mer om våra trivselboxar för kontorstoaletter ser ut idag :)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om oss och få spännande information en gång i månaden? Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev nedan!

Avslutningsvis: TACK för allt du gör för människor varje dag!