FAQ

 

EN NY TJÄNST - NYA FRÅGOR!

Vi har satt samman svaren på de vanligast förekommande frågorna här :) Varmt välkommen att höra av dig till oss om du inte orkar läsa utan vill höra allt av en glad person istället! Slå en signal till 0709902448 eller om du föredrar mail finns vi givetvis på hello@yodabee.com


Hur fungerar det?

Det hela är superenkelt! Vi kommer till er var fjärde vecka och tar hand om boxarna - ni behöver inte tänka på något. När vi är på plats så rengör vi boxarna och fyller på/byter ut produkter efter behov. För att det ska vara roligt för er som kund så uppdaterar vi också löpande innehållet i boxarna. Produkterna som vi tar bort källsorteras om de är tomma och om de har innehåll kvar så skänker vi det till behövande vid akutboende.


Hur monteras boxen på toalettväggen?

Boxarna fästs med en superstark dubbelhäftande tejp. Den kan enkelt tas ned vid behov & lämnar inga märken.


Vilka produkter ingår?

Vi varierar innehållet i boxarna men som standard ingår alltid någon typ av hudvårdprodukter (handkräm, ansiktscreme), mensskydd (tamponger, trosskydd, bindor), hårvårdsprodukter (torrschampo, hårspray, hårvax) och munvårdsprodukter (tandtråd, munskölj, tuggummi, tandtrådsbyglar). Andra produkter som kan ingå är exempelvis skäggolja, parfym, skoputs och klädroller. Du kan se exempel på produkter vi har i boxarna här. Om ni har speciella önskemål på innehållet i boxen så kan dessa ofta tillgodoses vid större volymer och vi är alltid tacksamma för er feedback på innehållet.


Är boxarna bara till för kvinnor?

Nej. Boxarna innehåller flera produkter som används av både kvinnor och män, såsom tandtråd, munskölj, hårvax och handkräm. Andra produkter som kan ingå i boxarna är skäggolja, klädroller m.m.


Priset då?

Det beror på volymen – kontakta oss för offert :) hello@yodabee.com eller 070-9902448


Tänk om produkterna stjäls?

Enligt vår erfarenhet så är detta sällan ett problem. Det tycks förekomma en social kontroll på arbetsplatsen, vilket gör att man inte stjäl produkterna från sina kollegor.


Tänk om vi vill sluta med tjänsten?

Om ni, mot förmodan, vill avsluta Yodabees prenumerationstjänst så är det inga som helst problem. Vi monterar ned boxarna och de lämnar inga märken alls på väggarna. Uppsägningstiden är tre månader.


Lämnar boxarna några märken?

Boxarna lämnar inga märken alls. Om ni vill ta ned eller flytta en box så är det inga problem och det syns ingenting alls i efterhand.


Hur introducerar vi tjänsten på kontoret?

Vid installation av boxarna så sätter vi om ni vill ihop en skräddarsydd PDF som berättar om nyheten på kontoret. Detta skickar ni förslagsvis vidare till era medarbetare när ni startar med tjänsten.PEPPAD ATT BESTÄLLA?


Låter det här perfekt för ert kontor och ni vill beställa?

Härligt! Hör av er till hello@yodabee.com eller ring Hanna på 070-9902448 så löser vi detta åt er på ett litet kick.