Office Heroes

 

Lediga tjänster för Office Heroes

Hej! Här hjälper vi till att sprida ordet om olika spännande tjänster inom Office och Facility management. Obs vi håller ej i några rekryteringar utan vi hjälper helt enkelt bara till att tipsa :) Vi annonserar kostnadsfritt och du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här. Passar även på att nämna att vi har ett ashärligt nätverk för Office Heroes, mer om det här
Okej, nuff said, hoppas du som läser hittar det du eventuellt letar efter!

OFFICE COORDINATOR FOODORA
-STOCKHOLM 

Gillar du att få saker gjorda samtidigt som du sprider positiv energi till dina kollegor? Kanske kan då rollen som Office Coordinator på Foodora vara något för dig!


I den här allt i allo rollen får man göra en mängd varierande arbetsuppgifter. Till exempel som att ta hand om stora leveranser, vara huvudpersonen på kontoret som ser till att allt flyter på och se till att kaffemaskinen funkar som den ska.

För att passa för rollen är du en riktigt initiativtagare, du väntar inte med att ta tag i uppgifter, du gör dem direkt. Du är prestigelös. Se till att det är rent och fint på kontoret är lika viktigt som att kvitton skickas in i tid. Och självklart är du serviceminded, rätt attityd tillsammans med ett proaktivt tänkesätt är nyckeln till framgång .

Är du den de söker? Tveka inte på att ansöka här!

Rollen som Mood Manager är ny, central tjänst hos Conscia. Som Mood Manager bidrar du aktivt till att skapa en inbjudande, kreativ och produktiv arbetsmiljö som gör att både dina kollegor, kunder och partners trivs på kontoret. Du blir deras "go-to-person" för allt som har med kontoret att göra. Du hjälper till där det behövs och hanterar ett brett spektrum av administrativa uppgifter. Du blir en värdefull tillgång för Conscia, där du får möjlighet att lära dig mycket inom olika delar av verksamheten.

Låter det intressant? Ansök här.

OFFICE MANAGER 20% DASHY STUDIOS
-STOCKHOLM

Dashy arbetar med några av de mest inspirerande digitala underhållnings-företagen i världen, inom områden som spel, musik och andra former av interaktiva medier.


Som Office Manager på Dashy kommer du att få möjlighet att arbeta med duktiga människor i branschen, spela en nyckelroll i att utveckla kultur och vara med och utveckla Dashys studio – med glädje som ledstjärna.


De erbjuder flexibelt arbete och söker någon som kan stötta på deltid till att börja med 20% (med möjlighet att växa till en heltidstjänst).
Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här.

 

Bannerflow är ett snabbt växande SaaS-företag som hjälper företagsvarumärken att skapa, publicera, analysera och optimera reklam i stor skala.

De söker nu en Office Coodinator på deltid för att utföra en mängd olika dagliga kontors- och administrativa uppgifter. Du kommer att vara en integrerad del av att säkerställa att deras kontorsverksamhet löper smidigt och är framgångsrik i att stödja andra affärsaktiviteter.

Läs mer och ansök här.

 

OFFICE MANAGER 75% KEYSTONE EDUCATION GROUP
-STOCKHOLM

I rollen som Office Manager på Keystone kommer du att vara det första intrycket gentemot kunder, besökare och medarbetare på en av Sveriges kanske härligaste arbetsplatser! Du kommer att utgöra navet i medarbetarnas dagliga arbete där du stöttar i service och aktiviteter på kontoret.


Detta är en deltidstjänst på 75% (30h/veckan) stationerad på Karlavägen i Stockholm.

Typisk arbetsuppgifter i denna roll kan vara: Se till att kontoret känns välkomnande, representativt och håller hög nivå, välkomna besökare till kontoret och preppa för måndagsfrukost, fredagsöl och AW .

Urval och intervjuer sker löpande
så ta chansen och ansök
här!LETAR DU EFTER ETT HÄRLIGT NÄTVERK? :)

Letar du efter likasinnade branschkollegor att lära känna, inspireras av, dela erfarenheter tips och råd med? Då har vi det PERFEKTA sammanhanget för dig. Läs mer om vårt nätverk för Office Heroes här

VILL DU NÅ UT TILL FLER EMINENTA OFFICE HEROES?

Du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här:) Säg hej på hello@yodabee.com

Om oss

Vi på Yodabee är experter på att skapa trivsamma arbetsplatser!


Yodabee är den ledande leverantören av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.


Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt! Välkommen till oss.


Ps. Vi växer och letar efter fler stjärnor till vårt team! Kolla in våra egna annonser här :)

Hanna Löfqvist, grundare och ägare av Yodabee