Office Heroes

 

Lediga tjänster för Office Heroes

Hej! Här hjälper vi till att sprida ordet om olika spännande tjänster inom Office och Facility management. Obs vi håller ej i några rekryteringar utan vi hjälper helt enkelt bara till att tipsa :) Vi annonserar kostnadsfritt och du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här. Passar även på att nämna att vi har ett ashärligt nätverk för Office Heroes, mer om det här
Okej, nuff said, hoppas du som läser hittar det du eventuellt letar efter!

 

Älskar du att skapa en plats där alla känner sig som hemma? Är du redo att ta itu med utmaningar på ett effektivt och kreativt sätt? Om svaret är ja, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Patriksson söker en Office Manager som brinner för att skapa en atmosfär där alla känner sig uppskattade, stöttade och inspirerade att göra sitt bästa arbete. Du kommer att vara hjärtat i deras kontor och se till att allting flyter smidigt så att deras team, kunder och gäster alltid känner sig som hemma.

Utöver att säkerställa en god laganda och en härlig arbetsmiljö, ser du till att allt som behövs för att hålla kontoret i toppskick finns tillgängligt. Det innebär att du inte bara håller koll på leveranser och att allt är snyggt och rent, utan också att du är en duktig problemlösare. När något dyker upp som behöver fixas snabbt, är du där med ett leende och redo att hjälpa till.


Ta möjligheten och ansök här!

 

OFFICE MANAGER NETLIGHT
-STOCKHOLM

Netlight söker nu en Office Manager till sitt First Impression-team. First Impression möjliggör bästa möjliga arbetsmiljö för varje Netlighter inom kontorsledning, event management och reception/administration.

På Netlight värdesätts nya perspektiv högt och för att trivas i denna roll behöver du ett öppet och kreativt tänk. Du är påhittig, organiserad och gillar att utmana dig själv att växa vid sidan av ditt ansvar. Du kommer att ha all Netlights samlade kunskap tillgänglig – för kunskapsdelning, olika erfarenheter, jämställdhet och personliga värderingar är vad arbetet på Netlight handlar om.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt. 

Skicka in din ansökan här. 

I rollen som Office Manager hos Bravura blir du deras Allt-i-allo när det gäller support och service, både nationellt och på deras härliga huvudkontor i Hornstull.
Du får fixa och trixa för att hålla kontoret skinande rent och trivsamt. Från att ta emot besökare med ett stort leende till att lösa supportärenden både via telefon och mejl. Du håller koll på arbetsstationer och konferensrum, och fixar snabbt om det dyker upp några problem. Dessutom har du koll på avtal med deras leverantörer och hjälper till med en massa små och stora administrativa grejer, som posthantering och inköp.

En riktigt mångsidig roll där du får chansen att göra skillnad och sprida lite glädje på vägen!

Låter det intressant? Ansök här.
Face2Face är nu på jakt efter en härlig kollega till deras supportavdelning för huvudkontoret i Stockholm.

De letar efter en person som är positiv, drivande och har en förmåga att hitta lösningar på olika problem. Du ska trivas med eget ansvar och ha förmågan att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som bidrar till den gemensamma framgången. I denna roll kommer du att vara en viktig del av teamet som ansvarar för att deras verksamhet fortsätter att växa och blomstra.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är strukturerad, lösningsorienterad och har en stark vilja att hjälpa andra.

Om du känner att du matchar beskrivningen och är redo för en spännande utmaning, vänta inte med att skicka in ansökan!


Läs mer om rollen och ansök här.

 
OFFICE MANAGER VIAPLAY
(Vikariat på 1 år)  -STOCKHOLM

Viaplay Group underhåller miljontals människor varje dag genom sina streamingtjänster, radionätverk, TV-kanaler och produktionsstudior. De tror på kraften i innehåll, inte bara som ett sätt att berätta historier och beröra liv, utan också att expandera världar.

Nu letar de efter en Office Manager som vill följa med på resan! Som Office Manager på Viaplay kommer du att ansvara för de anläggnings-operativa uppgifterna på det svenska kontoret, såsom reception, event, facility service, underhåll mm.

OBS: Rollen är ett vikariat för en föräldraledig som pågår till mars 2025.

Spana in annonsen och ansök här!

 

OFFICE COORDINATOR FOODORA
-STOCKHOLM 

Gillar du att få saker gjorda samtidigt som du sprider positiv energi till dina kollegor? Kanske kan då rollen som Office Coordinator på Foodora vara något för dig! I den här allt i allo rollen får man göra en mängd varierande arbetsuppgifter. Till exempel som att ta hand om stora leveranser, vara huvudpersonen på kontoret som ser till att allt flyter på och se till att kaffemaskinen funkar som den ska.

För att passa för rollen är du en riktigt initiativtagare, du väntar inte med att ta tag i uppgifter, du gör dem direkt. Du är prestigelös. Se till att det är rent och fint på kontoret är lika viktigt som att kvitton skickas in i tid. Och självklart är du serviceminded, rätt attityd tillsammans med ett proaktivt tänkesätt är nyckeln till framgång .

Är du den de söker? Tveka inte på att ansöka här!

LETAR DU EFTER ETT HÄRLIGT NÄTVERK? :)

Letar du efter likasinnade branschkollegor att lära känna, inspireras av, dela erfarenheter tips och råd med? Då har vi det PERFEKTA sammanhanget för dig. Läs mer om vårt nätverk för Office Heroes här

VILL DU NÅ UT TILL FLER EMINENTA OFFICE HEROES?

Du får gärna höra av dig till oss om du vill ha vår hjälp med att synas med er annons här:) Säg hej på hello@yodabee.com

Om oss

Vi på Yodabee är experter på att skapa trivsamma arbetsplatser!


Yodabee är den ledande leverantören av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.


Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt! Välkommen till oss.


Ps. Vi växer och letar efter fler stjärnor till vårt team! Kolla in våra egna annonser här :)

Hanna Löfqvist, grundare och ägare av Yodabee