Presenter till anställda

Våra gåvor och presenter till anställda är alltid skräddarsydda efter era önskemål.


Vårt fokus ligger på exklusiva hygienprodukter men vi erbjuder även allt från träningsband och fina tändstickor till snacks och närodlade, ekologiska delikatessvaror.


Vi inkluderar gärna profilprodukter från ert företag om ni vill och vi packar allt i fina presentförpackningar.

På grund av pandemin är gåvor till anställda på upp till 2000 kronor tillfälligt skattefria under 2021.

Ta chansen att visa extra omtanke!

"VÄLKOMMEN
TILLBAKA"-PRESENT

En härlig överraskning som visar omtanke när personalen kommer tillbaka till kontoret efter semester eller från hemmakontoret.
Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: exklusivt doftljus, fina tändstickor, acai & granola, handtvål & handkräm, handdesinfektion, ekologiska & veganska snacks, schampo & balsam.
Cirkapris: 999 kr per paket inklusive moms.


Paketering, leverans till arbetsplatsen och anpassning av gåvorna efter allergier och andra önskemål ingår vid beställningar över 10 paket.

"JOBBA HEMMA"-PRESENT

Jobbar era anställda hemifrån? Vi levererar presenter direkt hem till dem! Ett bra sätt att hålla uppe lagandan i arbetsgruppen.
Exempel på innehåll att mixa & matcha ihop: lyxig handtvål & handkräm, handsprit/diskmedel, ekologiska & veganska snacks.
Cirkapris: 499 per paket inklusive moms. Kostnad för hemleverans alt. till service point tillkommer.


Paketering och anpassning av gåvorna efter allergier och andra önskemål ingår vid beställningar över 10 paket.

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till svenska och internationella företag som prioriterar personalvård. Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar över hela Europa.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå.