Presenter till personal

Härliga presenter till personalen. Bekymmersfritt.

Vi hjälper er med gåvor till kunder, personal och anställda. Julklapp, påskägg, sommarpresent, Jubileumsgåva, kick-off-present eller kanske en överraskning hem i samband med något digitalt event? No worries, you name it - we fix it. Dessutom till lägre pris än om du var tvungen att lösa allt själv. Fint va? :)

Spana in våra presenter för alla tillfällen :)

 

Om oss

Yodabee är en ledande leverantör av exklusiva hygienprodukter till företag som prioriterar personalvård och månar om att skapa inkluderande arbetsplatser. Yodabees resa började 2014 med visionen att förändra en struktur i samhället och göra mensskydd till en självklarhet på arbetsplatsen. Hur Yodabees smidiga lösning för detta ser ut idag kan du läsa allt om här :)


Sedan 2020 erbjuder vi också leveranser av gåvor och presenter till anställda, både till kontoret och hem till anställda. Vi levererar hela vägen hem, världen över.


Vi arbetar med flera internationella bolag och är vana att leverera med högsta kvalitet på utsatt tid och med en oslagbar servicenivå. Yodabee är den glada, innovativa leverantören som älskar att tänka nytt!

Hanna Löfqvist & Johanna Lundberg, grundare & ägare av Yodabee