Exklusiva doftljus till kontoret

Skapa en mysig stämmning.

Doftljus skapar snabbt en mysig stämning på kontoret och är samtidigt en fin inredningsdetalj.

Precis som med våra andra tillval så tar vi med er beställning av doftljus för levererans direkt till ert kontor i samband med refill av era trivselboxar. Vill du beställa doftljus till kontoret? Hör av dig till hello@yodabee.com

Sortiment

Doftljus från Victor Vaissier

Victor Vaissiers doftljus är upphällda för hand och fyllda med franska doftoljor, de har 55 timmars brinntid.

NOIR 89

Sandelträ och musk.

FIGUE DU JAPON

Svart fikon och vetiver.

CHLOROPHYLLE

Tulpaner, vetiver och toner av freesia.

BOUQUET BLANC

Jasmin och vit orkidéLA FORÊT

Enbär, tallbarr och vetiver.

Doftljus från Von Norten

Von Nortens doftljus är gjorda med etiskt framtagna veganska ingredienser från naturen. Med dofter som väcker minnen och tar med dig till vackra platser du besökt i livet. Gjorda på återvunnet glas och fria från Paraffin. Vill du läsa mer om dofterna så klicka dig in på deras hemsida här.

FROGNER
SEA SALT & OAKMOSS
TRUFFLE D'ORIENT
TRANCOSO
VANILLA
SEA BREEZE
OAKWOOD & CEDAR
MEDITERRANEAN FIG & OLIVE
BALANCING
BERGAMOT, OAK WOOD, LEATHER & TOBACCO
SANDELWOOD
THAITIAN VANILLA & CHILLI PEPPER
BLACK POMEGRANATE
FRESH LINEN
 

Doftljus från Meraki

Merakis doftljus är framställda av olja från sojabönan.

Tack vare sina naturliga ingredienser sotar dessa ljus mindre än vanliga stearinljus. Alla dofter finns i en stor och en liten variant. Den mindre varianten är perfekt att placera på handfatet och den stora på exempelvis receptionsdisken.

Läs mer om deras dofter här

 

Doftljus från Torplyktan

Alla ljusen skänker en harmonisk och romantisk stämning, är handgjorda av vax från ekologisk soja och kännetecknas av en rund och djup arom. Finns i flera dofter och storlekar.

MIDVINTER

Vinternattens snötäckta granar och stugans värmande brasa ger en djup och kraftfull doft. Mysoreolja och vanilj ger avslappning och frid i sinnet.

BARRSKOG

En varm doft med träets friska toner som för tankarna till uppfriskande promenader i våra skogar. Granens yviga skott och spruckna bark har en harmonisk inverkan.


NORRSKEN

Höstens daggstänkta marker och rodnande lövträd smälter samman i en varm och mustig doftupplevelse. Kryddväxter och ek skänker avslappning och ro i tillvaron.

KÅDA

En höstlig och frisk doft inspirerad av tidiga morgnar i skogen. Bland lavrika barrträd, rogivande fågelsång och trolska mossar sprider sig ett ett lugn.

GRYNINGSLJUS

En djup och klar arom av gnistrande höstmorgnar och kulinariska skördar. Ek och äpplen ger frid i sinnet och motverkar stress.

RIMFROST

En fyllig och ren doft av vita stilla landskap, knarrande snö och klar luft. Barkolja och vanilj ger harmoni och har avslappnande effekt.

VILL DU BESTÄLLA EXKLUSIVA
DOFTLJUS TILL KONTORET?
Hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett litet kick :)

Fler tillval