Doftpinnar till kontoret

 

Låt kontoret dofta gott. Och lagom mycket.


Lyxiga doftpinnar sprider snabbt härlig stämning i kontorets badrum, konferensrum eller reception. Vi hjälper er att hitta rätt doft för just er!

Precis som med våra andra tillval (duschprodukter, exklusiv handtvål & handdesinfektion, doftpinnar ja du vet)

så tar vi med er beställning av doftpinnar för levererans direkt till ert kontor i samband med refill av era trivselboxar.

Vill du beställa doftpinnar till kontoret? Hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett litet kick :)

Sortiment

Doftpinnar från Victor Vaissier

Lyxiga doftpinnar från Victor Vaissier sprider snabbt stämning och härlig doft.

ICONE

En unisexdoft som blandar den värmande doften av sandelträ och rökig mysk med toner av uppfriskande bergamott för att skapa en komplex doft som är full av karaktär.

FIGUE DU JAPON

Kombinationen av svart fikon och vetiver släpper naturliga, träiga toner med en antydan av sötma, som påminner om doften av klippt gräs en varm vårdag. Vetiver i synnerhet är känt för sina avslappnande och lugnande egenskaper.

BOTANIQUE

Botanique är den perfekta blandningen av kashmirträ, saffran och en hint av färska daggiga rosor. Ditt konor kommer att fyllas med de mest lyxiga orientaliska dofterna.

LA FORET

En träig doft med söta undertoner som fångar förtrollningen av en promenad genom en grönskande skog. Doften av enbär och vintergrönt piggar upp, medan röda vinbär gör doften blommig och söt.

CHLOROPHYLLE

Chlorophylle diffuseur d’ambiance är en hyllning till den kärlek som Monsieur Vaissier kände för naturen, alla färger och dofter. Frodiga tulpaner tillsammans med fräsch vetiver och toner av fresia, Chlorophylle diffuser kommer att skapa den mest lyxiga känslan i ditt kontor.

ROSE IMPERIAL

Rose Impériale är en modern uppdatering av en klassisk doft inspirerad av märkets dofter från 1889. Den har en bas av citrus och mysk och är infunderad med extrakt av sammetslena rosenblad & fresia. Doften kommer att tillföra en fantastisk blommig fräschör till ditt kontor.

ATMOSPHERE

Atmosphère släpper en fräsch och uppiggande doft av timjan och eukalyptus. Denna kommer att ge dig en oemotståndlig doftupplevelse och göra ditt kontor avkopplande och lugnt. Inspirerad av Victor Vaissiers klassiska dofter skapade i Paris, 1889.

NOIR 89

En unik balans mellan värmande sandelträ och upplyftande orientaliska kryddor skapar en unisexdoft som kommer att fylla ditt kontor. Den är inspirerad av varumärkets arv och i synnerhet Victor Vaissiers kärlek till att resa för att upptäcka nya dofter och ingredienser.

Doftpinnar från Von Norten

Von Norten erbjuder naturliga och lyxiga doftljus och diffusers med naturens allra bästa ingredienser. En delikat blandning av aromatisk skönhet från Skandinavien

TRUFFLE D´ORIENT

Truffle D'orient är en elegant och exotisk doft inspirerad av Frankrike. Den oväntade tillsatsen av tryffel blandad med vanilj, jasmin och ylang ylang, ger ett bestående och lyxigt djup. Läs mer om Von Norten här

SEA SALT & OAKMOSS

Förstärk rummet med kustens fräschör.
En underbar doft inspirerad av salt havsbris. Friskheten hos krispigt havssalt insvept i röd havsmossa och ozoniska mineraler tar dig till en mysig helg vid havet. Det är en fräsch, chic och modern doft.

TRANCOSO

Delikata toner av oolongte, infunderat med bergamott och mandarin, kombineras lätt med bambu, citrongräs och bittersöt neroli, vilket skapar en doft för äventyr. En modern klassiker.

FROGNER

En aromatisk blandning av läcker bärnsten och mysk. Doftande rosknoppar ger elegans till den dekadenta basen av oud och patchouli. Rosenbladen kombinerat med kvava toner, subtila inslag av rökelse och delikata trätoner skapar en mjuk rik och upplyftande doft.

BERGAMOT, OAKWOOD, LEATHER, TOBACCO

Det här är en modern skandinavisk signaturdoft.

Fyll ditt kontor med underbara dofter av bergamott, ek, läder och tobak.

BLACK OUD

Rama in rummet med en underbar doft av dyrbar Black Oud blandad med toner av vanilj och mysk.

SANDALWOOD

En sensuell och exotisk doft med delikata träiga undertoner som är mjuka och varma. Inspirerad av det skandinaviska ordet LAGOM – betyder precis lagom - inte för lite, inte för mycket.

INSPIRATION

En lyxig diffuser på naturlig vegetabilisk bas med de finaste ingredienser naturen erbjuder.
En doft inspirerad för avkoppling så du skall känna dig lugn och fyllas med ny energi. Vackra inslag av Lavender, Neroli, Rosmarin och en touch av Citrus.

WILD FLOWERS

En naturlig vegetabilisk diffuser med en underbar blandning av högkvalitativa doftämnen som fyller ert kontor med en rofylld och fräsch doft som varar länge.

CAYLA - GRUNDARE & ÄGARE VON NORTEN

Doftpinnar från Torplyktan

Serien innehåller handgjorda doftpinnar och doftljus som skänker en harmonisk och romantisk stämning och kännetecknas av en rund och djup arom. Finns i flera olika dofter.

MIDVINTER

Vinternattens snötäckta granar och stugans värmande brasa ger en djup och kraftfull doft. Mysoreolja och vanilj ger avslappning och frid i sinnet.

NORRSKEN

Höstens daggstänkta marker och rodnande lövträd smälter samman i en varm och mustig doftupplevelse. Kryddväxter och ek skänker avslappning och ro i tillvaron.

GRYNINGSLJUS

En djup och klar arom av gnistrande höstmorgnar och kulinariska skördar. Ek och äpplen ger frid i sinnet och motverkar stress.

KÅDA

En höstlig och frisk doft inspirerad av tidiga morgnar i skogen. Bland lavrika barrträd, rogivande fågelsång och trolska mossar sprider sig ett ett lugn.

BARRSKOG

En varm doft med träets friska toner som för tankarna till uppfriskande promenader i våra skogar. Granens yviga skott och spruckna bark har en harmonisk inverkan.

SAGE & VIOLET

Salvians peppriga ton skapar en perfekt kontrast till violens sötma. En blommig doft som ger harmoni och har avslappnande effekt.

Doftprovning

Blev du sugen på att skaffa nya doftpinnar till kontoret? Eller kanske tvålar, duschkit eller en ny sorts handdesinfektion? Ibland räcker det inte med tjusiga ord och bilder. Vissa saker måste upplevas! Därför kan du boka en doftprovning från oss. Hur funkar det då? Jo, hur lätt som helst: Du hör av dig så kommer vi förbi ditt kontor med ett gäng produkter någon dag när det passar och så är det bara att testa loss av våra olika härliga varumärken. Det kommer bli kul! Och dofta gott. Och självklart är det helt kostnadsfritt :)

Fler tillval