Duschprodukter

 
Hurra för att röra på sig - och kunna fräscha upp sig på kontoret :)

Allt fler tränar under lunchen eller cyklar till jobbet. Gör livet och träningen enkel med ett duschkit på plats på kontoret!


Vi har allt du behöver för duschen: schampo, balsam, duschgel och body lotion. Känn dig trygg med att varumärkena vi erbjuder alltid är av högsta kvalitet och miljömedvetna – något som ligger oss varmt om hjärtat på Yodabee. Med märken som Meraki, Von Norten, Victor Vassier, Maria Nila och Apoliva kan du förvänta dig både omvårdande produkter och underbara dofter.


För att toppa det hela erbjuder vi också en elegant duschkorg som enkelt hängs upp på duschväggen. Eller fina väggfästen som ni ser på bilden till vänster :)


Hör av dig till: hello@yodabee.com, så fixar vi det på ett kick!

DUSCHKRÄM & BODYLOTION FRÅN VON NORTEN

Von Nortens hand & body wash och hand & bodylotions i doften White Woods är tillverkade i Skandinavien med 100 % ekologiskt, veganskt och naturliga ingredienser. De vårdar din hud samtidigt som den rengör och lämnar din hud mjuk, fast och återfuktad.

500 ml.

 

DUSCHKRÄM & BODYLOTION FRÅN VICTOR VAISSIER

Victor Vaissiers duschkrämer och bodylotions är berikade med olivolja, som ger näring åt huden och lämnar den silkeslen.

Denna fina formula & design finns i dessa dofter: Figue du Japon (svart fikon och vetiver med träiga toner och en hint av sötma) & Atmosphère (En fräsch uppiggande doft med timjan, eukalyptus och tall). 300 ml

 

DUSCHKRÄM & BODYLOTION FRÅN APOLIVA

Apolivas duschkräm är en mild och skonsam rengöring med vårdande ämnen som hjälper huden att bevara sin mjukhet och naturliga fuktbalans. Deras bodylotion är mjukgörande och återfuktande. Den Innehåller vegetabiliska oljor och fuktighetsbevarande glycerin.

Dessutom kommer dom i stora förpackningar som rymmer hela 400 ml.

 

SCHAMPO & BALSAM FRÅN MARIA NILA

Maria Nilas schampon och balsam är veganska, cruelty-free, har klimatkompenserade förpackningar och är fria från sulfater och parabener. Produkterna är producerade i Sverige med noga utvalda ingredienser. Dessutom – utsedda till bästa i test i flera expertundersökningar.

Schampo & Balsam från Maria Nila finns i tre olika serier med olika fokusområden: Repair, Heal & Soft.

(Schampo 350 ml & balsam 300 ml.)

 

SCHAMPO & BALSAM FRÅN MERAKI

Få ett lent och naturligt friskt hår med hjälp av Merakis shampoo och balsam.

Ett mjukt skum med en subtil doft av bergamott, grapefrukt och mandarin.

Reparerar torrt hår och återställa dess lyster på en gång!


Moisturising, Meraki.

(Schampo 490 ml & balsam 490 ml.)

 

Duschkorg

Samla duschprodukterna i en stilfull duschkorg som enkelt hängs upp på duschväggen. Perfekt för att skapa en stilfull och organiserad dusch!

Vill du beställa dusch essantials till kontoret?

Hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett litet kick!

Fler tillval