FAQ om boxarna

 

Ny tjänst - nya frågor

Här har vi sammanställt svaren på de vanligast förekommande frågorna :) Varmt välkommen att höra av dig till oss om du inte orkar läsa utan vill höra allt av en glad person istället! Slå en signal till 070-990 24 48 eller om du föredrar mail finns vi givetvis på hello@yodabee.com

TRIVSELBOXAR? HUR FUNKAR DET?

Det hela är superenkelt! Vi kommer till er var fjärde vecka och tar hand om boxarna - ni behöver inte tänka på något. När vi är på plats så rengör vi boxarna och fyller på/byter ut produkter efter behov. För att det ska vara roligt för er som kund så uppdaterar vi också löpande innehållet i boxarna. Produkterna som vi tar bort källsorteras om de är tomma och om de har innehåll kvar så skänker vi det till behövande vid akutboende.


HUR MONTERAS BOXARNA PÅ TOALETTVÄGGEN?

Boxarna fästs med en superstark dubbelhäftande tejp. De kan enkelt tas ned vid behov & lämnar inga märken.


ÄR BOXARNA BARA TILL FÖR KVINNOR?

Nej. Boxarna innehåller flera produkter som används av både kvinnor och män, såsom exempelvis tandtråd, topz, hårvax, parfym, klädroller, skoputs och handkräm.


HUR INTRODUCERAR VI TJÄNSTEN PÅ KONTORET?

Vid installation av boxarna så sätter vi om ni vill ihop en skräddarsydd PDF som berättar om nyheten på kontoret. Detta skickar ni förslagsvis vidare till era medarbetare när ni startar med tjänsten.

PEPPAD ATT BESTÄLLA?

Låter det här perfekt för ert kontor och ni vill beställa?

Härligt! Hör av er till hello@yodabee.com eller ring Hanna på 070-990 24 48 - eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi bara kan :)

VILKA PRODUKTER INGÅR?

Vi varierar innehållet i boxarna men som standard ingår alltid någon typ av hudvårdprodukter (handkräm, ansiktscreme), mensskydd (tamponger, trosskydd, bindor), hårvårdsprodukter (torrschampo, hårspray, hårvax) och munvårdsprodukter (tandtråd, munskölj, tuggummi, tandtrådsbyglar). Andra produkter som kan ingå är exempelvis skäggolja, parfym, skoputs och klädroller. Du kan se exempel på produkter vi har i boxarna här. Om ni har speciella önskemål på innehållet i boxen så kan dessa ofta tillgodoses vid större volymer och vi är alltid tacksamma för er feedback på innehållet.

TÄNK OM PRODUKTERNA STJÄLS?

Enligt vår erfarenhet så är detta sällan ett problem. Majoriteten av användarna hos våra kunder, tar hand om boxen och månar om att det ska finnas något kvar för kollegorna att använda. Man stjäl inte produkterna från sina kollegor helt enkelt.


LÄMNAR BOXARNA NÅGRA MÄRKEN?

Boxarna lämnar inga märken alls. Om ni vill ta ned eller flytta en box så är det inga problem och det syns ingenting alls i efterhand.

PRISET DÅ?

Det beror på volymen – kontakta oss för offert :) hello@yodabee.com eller 070-990 24 48


TÄNK OM VI VILL SLUTA MED TJÄNSTEN?

Om ni, mot förmodan, vill avsluta Yodabees prenumerationstjänst så är det inga som helst problem. Vi monterar ned boxarna och de lämnar inga märken alls på väggarna. Uppsägningstiden är sex månader.