Exklusiv handtvål

Exklusiv handtvål
till kontoret

Sprid glädje och höj helhetsintrycket med exklusiva handtvålar på kontoret. Vi levererar fina tvålar från olika högkvalitativa och miljövänliga varumärken såsom Victor Vaissier, Von Norten och Maria Nila. Tillsammans med er kommer vi överens om vilken volym ni önskar levererad till ert kontor. Tvålen levereras i samband med att vi fyller på era trivselboxar.

Vi byter ut med nya tvålar där det är helt slut och lämnar övriga beställda tvålar i reception eller förråd. Det hela är lätt som en plätt, med andra ord :)

Välj och vraka ur vårt sortiment nedan. Och när du är redo att beställa - hör av dig till hello@yodabee.com så löser vi detta åt dig på ett litet kick åt dig :)

Sortiment

Handtvål från Maria Nila

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar. Finns i fyra olika härliga dofter! Innehåller 100% veganska ingredienser och är fria från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige. Läs mer på Maria Nilas hemsida.

BOUQUET
MEADOW
BREEZE
GINGER

Handtvål från Victor Vaissier

Victor Vaissiers handtvålar har en bas av ekologisk olivolja och är inspirerade av exotiska blommor och franska örter. Tvålen finns i varianterna; Lavande (lavendel), Atmosphère (eukalyptus och timjan), Figue du Japon (svart fikon och vetiveria), Nénuphar (näckros), Thé Vert (grönt te), Verveine (verbena och citrongräs) och Bouquet Blanc (jasmin och vit orkidé). Läs mer på Victor Vaissiers hemsida.

ATMOSPHÈRE
FIGUE DU JAPON
ROSE IMPÉRIALE
CHLOROPHYLLE
LAVANDE
BOUQUET BLANC
NOIR 89
ICÔNE
BOTANIQUE

Handtvål från Von Norten

White Woods hand & duschtvål

En lyxig hand & duschtvål utvecklad för torr och känslig hud som innehåller ett mycket milt tvättmedel med hudskyddande och närande egenskaper.

Ekologisk aloe vera hjälper till att behålla hudens naturliga fuktnivå och håller huden mjuk och smidig. Kroppstvätten innehåller också en blandning av örtextrakt från kamomill, melissa, fänkål, humle och rölleka som bidrar med en lugnande effekt på irriterad hud.

Tillverkad i Skandinavien med 100 % ekologiskt, 100 % veganskt och 100 % naturliga ingredienser. Kommer i en återvunnen flaska, miljövänlig och hållbar. 500 ml.

Doften återupplivar med fräscha ört- och trätoner som väcker dina sinnen och tar dig direkt till ett vackert trä. En fläkt av frisk skandinavisk luft.

White Woods hand & kroppslotion

En lyxig hand & kroppslotion som är utvecklad för torr och känslig hud.

Ekologisk aloe vera hjälper till att behålla hudens naturliga fuktnivå och håller huden mjuk och smidig. Denna bodylotion innehåller också en blandning av örtextrakt från kamomill, melissa, fänkål, humle och rölleka som bidrar med en lugnande effekt på irriterad hud.

Tillverkad i Skandinavien med 100 % ekologiskt, 100 % veganskt och 100 % naturliga ingredienser. Kommer i en återvunnen flaska, miljövänlig och hållbar. 500 ml.

Doften återupplivar med fräscha ört- och trätoner som väcker dina sinnen och tar dig direkt till ett vackert trä. En fläkt av frisk skandinavisk luft.

Läs mer om Von Norten här

HANDTVÅL FRÅN MERAKI

Northern Dawn handtvål och handkräm

Tangled Woods handtvål

Handtvål från Torplyktan

Torplyktan tar den svenska naturen hem till dig med inspiration från skandinaviens natur och historia i uttryck och dofter. Deras milda tvål är utvecklad för att försiktigt rengöra huden och lämnar efter sig en underbar doft. Tillverkad i Sverige, vegansk och är 100% återvinningsbar. Finns i flera olika dofter.

Barrskog

En varm doft med träets friska toner som för tankarna till uppfriskande promenader i våra skogar. Granens yviga skott och spruckna bark har en harmonisk inverkan.

Midvinter

Vinternattens snötäckta granar och stugans värmande brasa ger en djup och kraftfull doft. Mysoreolja och vanilj ger avslappning och frid i sinnet.

Kåda

En höstlig och frisk doft inspirerad av tidiga morgnar i skogen. Bland lavrika barrträd, rogivande fågelsång och trolska mossar sprider sig ett ett lugn.

Gryningsljus

En djup och klar arom av gnistrande höstmorgnar och kulinariska skördar. Ek och äpplen ger frid i sinnet och motverkar stress.

Handtvål från Sniph

004 Hand & Body Cleanse

En mjukt löddrande hand- och kroppstvål med grundade och mjukgörande egenskaper. Doft av sandalwood, bergamot, ylang-ylang, jasmine och musk.

005 Hand & Body Cream

En återfuktande hand- och hudkräm med grundande och välgörande egenskaper. Doft av sandalwood, bergamot, ylang-ylang, jasmine och musk.

Handtvål och handkräm från Juniper

Dessa ljuvliga produkter kommer i doften Mont Fort. Vad innebär det då, kanske du undrar? Jo: En toppnot av enbär och bergamott. En mellannot av tall, läder och patchouli. Och en basnot av tonkaböna och mysk. Detta är Junipers aromatiska tolkning av det enkla och långsamma livet vid sidan av bergskedjan Valais Alperna i Schweiz. Hela team Yodabee har förälskat sig i doften!


Junipers produkter är perfekta för dig som vill få känslan av ett lyxigt boutiquehotell, fast på kontoret.


Alla produkter är 100% veganska. Handtvålen och lotionen är producerade i Sverige och fylls i 100% återvunna plastflaskor.

Fler tillval